Nacházíte se na stránce: Nabídka » Reference » Reference » Kultura

Kultura

Divadlo hudby v Olomouci, Olomouc

Instalace datavideoprojektoru Mitsubishi X 300 (2000 ANSI lm, XGA )

Divadlo mladých, Šluknov

Dům Kultury Jihlava

Kompletní vybavení audiovizuální technikou celého kinosálu. Velkoplošná projekce 8x 6m s prozvučným plátnem využívá sílu datavideoprojektoru SANYO PLC XT 16 (3.200 ANSI lm, XGA rozl.), který je mobilní a je v případě potřeby možný přemístit i do jiného sálu, případně lze pověsit na strop... . Celý kinosál má kapacitu 150 lidí . Dále je zde možnost připojení integrovaného mixážního pultu se zesilovačem BEHRINGER o výkonu 2x 400 W. K zajištění kvalitního zvuku jsme požili také repro zn. Behringer o výkonu 500W, které jsou umístěny na stativech K+M . To vše zajišťuje ideální kombinaci ceny a výkonu ....

Kulturní dům Příbram

Kulturní klub Česká Třebová, Česká Třebová

Kulturní klub Obskura, Příbram

Národní galerie v Praze - Veletržní palác, Praha 7

Restaurace CODAN

Kompletní vybavení audiovizuální technikou celého kinokavárny. Velkoplošná projekce 2x 1,5m s rámovým plátnem využívá sílu datavideoprojektoru HP 6120 (2.000 ANSI lm, XGA rozl.). Celá tato sestava je mobilní a je v případě potřeby možná přemístit i do jiného sálu, případně lze položit na stůl v zasedací místnosti , která nedaleko sousedí se sálem... . Celý kinosál má kapacitu 70 lidí . Vnitřní prostory jsou doplněny skandinávským stylem bytové architektury a Vy se ocitáte ve velice příjemném prostředí, kde se dá příjemně posedět u skleničky dobrého vína..

Warner Bros

Kompletní instalace presentační techniky : datavideoprojektor Hewlett Packard mp 3135 ( 1800 ANSI lm, XGA) , elektrické roletové plátno značky MW Movielux Comfort 200x 150cm s černým rámečkem s radiovým ovladačem posunu projekčního plátna . Toto vše doplněno zvukem z domácího kina zn. JVC . Je zde možno přehrávat DVD, CD , v případě zájmu můžeme využít služby stereo videorekordéru jak při přehrání videokazety, tak i k současnému nahrávání TV signálu .

Projektor je upevněn na speciálním univerzálním držáku zn. Vogel EPC 4010, který díky své jednoduchosti a "hliníkové" eleganci velmi jemně zapadá do vzhledu zasedací místnosti .

Jestliže by jste chtěli účastníkům presentace přehrát svoji audiovizuální presentaci z notebooku, lze vše velmi jednoduše připojit do celého systému ozvučení . Reproduktory jsou umístěny ( z důvodu přání zákazníka ) u stropu místnosti